Facebook pixel

Birdland Family és Birdland Family II Apartman

A Birdland Mediterrán, Classic és Family Apartmanok légkondicionált szállással, terasszal várják kikapcsolódni vágyó vendégeiket Bükfürdőn. A szálláshelyen ingyenes wifi , ingyenes privát parkoló, síkképernyős televízió áll vendégeink rendelkezésére.

Az apartman konyhája jól gépesített és jól felszerelt.Önellátásra alkalmas. A szállásadó törölközőről és ágyneműről valamint fürdőszobai bekészítésről is gondoskodik. A Birdland Apartman vendégei külön térítés ellenében kedvezményesen igénybe vehetik a ****Greenfield Hotel wellnessközpontját, a termálmedencét, a szaunákat és az egész évben üzemelő szabadtéri medencét.

Igény esetén kedvezményes áron étkezést is tudunk biztosítani az 50 méterre lévő ****Greenfield Hotel Seasons éttermében külön térítés ellenében.

Az apartman közelében gyermekjátszótér található. A környék népszerű a golfozók körében. Sopron 35 km-re,Kőszeg 25 km-re míg Bükfürdő 1,4 km-re fekszik a Birdland Mediterrán, Classic és Family Apartmanoktól. A környéken többek között lovaglásra , horgászásra , Nordic walkig-ozásra és kerékpározásra is lehetőség nyílik.

NTAK regisztrációs szám: EG19019660, EG19019667

Birdland Family és Birdland Family II Apartman
9740 Bükfürdő Golf u. 6. Magyarország

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.