Facebook pixel

Birdland Family és Birdland Family II Apartman

A Birdland Mediterrán, Classic és Family Apartmanok légkondicionált szállással, terasszal várják kikapcsolódni vágyó vendégeiket Bükfürdőn. A szálláshelyen ingyenes wifi , ingyenes privát parkoló, síkképernyős televízió áll vendégeink rendelkezésére.

Az apartman konyhája jól gépesített és jól felszerelt.Önellátásra alkalmas. A szállásadó törölközőről és ágyneműről valamint fürdőszobai bekészítésről is gondoskodik. A Birdland Apartman vendégei külön térítés ellenében kedvezményesen igénybe vehetik a ****Greenfield Hotel wellnessközpontját, a termálmedencét, a szaunákat és az egész évben üzemelő szabadtéri medencét.

Igény esetén kedvezményes áron étkezést is tudunk biztosítani az 50 méterre lévő ****Greenfield Hotel Seasons éttermében külön térítés ellenében.

Az apartman közelében gyermekjátszótér található. A környék népszerű a golfozók körében. Sopron 35 km-re,Kőszeg 25 km-re míg Bükfürdő 1,4 km-re fekszik a Birdland Mediterrán, Classic és Family Apartmanoktól. A környéken többek között lovaglásra , horgászásra , Nordic walkig-ozásra és kerékpározásra is lehetőség nyílik.

Birdland Family és Birdland Family II Apartman
9740 Bükfürdő Golf u. 6. Magyarország

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.