Facebook pixel

„Csodás Magyarország” - Élmény két keréken, bérelj kerékpárt féláron!

Répce menti határvidéket és környékét különböző hosszúságú és nehézségű kerékpártúrákon fedezhetjük fel. Otthon maradt a drótszamár? Semmi gond, mivel a fürdővárosban két kölcsönözőpont is működik, ahol felnőtt és gyerek biciklin kívül, még tandem és pedelec - azaz elektromos rásegítésű kerékpárok is bérelhető.

Bükfürdő és az ausztriai Locsmánd között megépült 15 km-es kerékpárúton akár a szomszédos burgenlandi fürdőhelyig is eltekerhetünk, a Répce folyó mentén .

Családok, baráti társaságok számára szórakoztató és kényelmesen letekerhető az a 22 kilométeres kör, amely változatos tájon, a legrövidebb nevű település – Bő - érintésével a leghosszabbon át – Chernelházadamonya - kanyarodik vissza Bükfürdőre.


Bátrabbak akár Szombathelyig, vagy a festői szépségű Fertő tó partjáig is elkerekezhetnek, ebben nyújt segítséget kerékpáros térképünk, amely fürdővárosunk környékén is számos érdekes és szép útvonalat kínál. A kerékpározókat az aranyló repce, tücskök és madarak dala kísérheti - amit egy kedvező ajánlattal is kiegészítünk -> 2019. május 06. és augusztus 31. között minden minimum 24 óra időtartamú kerékpárbérlés esetén 50% kedvezményt biztosítunk. (Az akciós ár más kedvezménnyel nem vonható össze!)

Aktuális áraink és kölcsönzőpontjaink elérhetőségei