Facebook pixel

Vadvirág Csárda

Customer Reviews
5

A Vadvirág Csárda Bükfürdõn a méltán híres gyógyfürdõjérõl ismert nyugat dunántúli településen mûködik. Bükfürdõ frekventált területén a fõút mellett helyezkedik el, a gyógyfürdõ bejáratától 250 méterre. Az étterem negyed évszázados múlttal rendelkezik. A kerthelyiségben csaknem 200 vendég tud helyet foglalni az igazán egyedi stílusú mocsári nyárfából készült székeken és az asztalok mellett, a hatalmas lombú tölgyfák árnyéka alatt.

Az étteremben 100 fõ, míg a különteremben további 30 vendég tudja élvezni az ételek és italok ízharmóniáját.

A magyar konyha már elismertséget és hírnevet szerzett ételei is szerepelnek étlapunkon, de felhasználjuk a modern kor, új fõzési-sütési szokásait, szem elõtt tartva az egyik fõ célunkat: az egészséges táplálkozást. Nyáron hangulatos kerthelyiségünkben grill ételekkel, kemencében sütött finomságokkal, szabadtûzön fõtt gulyáslevessel, malacsütéssel és emellett kellemes zenével várjuk kedves vendégeinket.

Számunkra a legfontosabb, hogy a Vadvirág Csárdába betérõknek kellemes és emlékezetes élmény legyen az itt eltöltött idõ, hogy mindig jól lakva és jó érzéssel távozzon tõlünk minden vendég,hozzánk visszavágyjon, és nem utolsósorban a magyar vendéglátás és a Vadvirág Csárda jó hírnevét vigyék szerte a világba.

H-9740 Bükfürdõ

Thermál Krt. 1.

Tel./Fax: +36-94-358-250

E-mail:

vadvirag@vadviragcsarda.hu

Nyitvatartás:

Hétfő-Vasárnap:

11:00-22:00

Ingyenes WIFI hozzáférés!

Étlap: https://vadviragcsarda.hu/hu_etlap,5.html