Facebook pixel

Cardamom Étterem

Customer Reviews

A Caramell Premium Resort **** a’la carte étterme 100 férőhelyes, a C épület földszintjén helyezkedik el. Kiválóan alkalmas ebédek, vacsorák, welcome fogadások megtartására, sőt még esküvői helyszínként is szolgálhat.

Az étterem szombat esténként tart nyitva, amely külsős vendégek számára is elérhető és minden héten változatos menüvel várja az érdeklődőket.

Nyitva tartás: Minden szombaton

Cardamom étterem: 18.00 - 22.00

Rendelésfelvétel: 18.00 - 21.00

Cayenne bár: 18.00 - 24.00


További információk:
A vendégek igényeire összpontosítva és a nemzetközi trendeket figyelembe véve, szeretnénk, hogy mindenki kellemesen és kényelmesen érezze magát a tartózkodása alatt. Javasoljuk, hogy öltözetüket az éttermi öltözködési norma figyelembevételével válasszák meg. Kérjük, hogy éttermünk látogatásánál tartózkodjanak túra- és sportruházat, ujjatlan pólók és flip-flopok viselésétől.

Vendégeink számára egy csendes, elegáns környezetet szeretnénk biztosítani, hogy kiegészítsük a kifinomult étkezési élményt. Első sorban felnőttek számára javasoljuk a részvételt, hogy megvalósuljon a teljeskörű gasztronómiai élmény. Gyermekük elhelyezésében biztosítjuk segítségünket a vacsora ideje alatt. Számukra külön étkezést és animációs programokat tudunk biztosítani felár ellenében.

Az aktuális menük a hotel weboldalán lesznek elérhetők.

Jelenlegi hétvégi menüajánlatunkat a steak ételek köré építettük.

Caramell Steak Vacsora