Facebook pixel

Trió TV Dunántúl

A Trió-TV-Dunántúl (Trió-Média-Dunántúl Kft.) Vas megye Északi és Győr-Moson-Sopron megye dél-nyugati részén látható a PR Telecom hálózatán, a Kőszegi fejállomáshoz tartozó településeken. A vételkörzetbe 3 város (Bük, Csepreg, Kőszeg) és további 24 falu tartozik.

Önkormányzatok, intézmények, civil szervezetek, vállalkozások megrendelései alapján készítünk TV műsorokat. Emellett az MTVA Támogatási Alapjától elnyert támogatás segítségével már 2 éve készül a Közéleti Magazin. Közösségi műsorszolgáltatóként működik, a havi megjelenésű Büki Újság szerkesztését is a cég végzi.

Heti 7-8 alkalommal tudósít a büki és környékbeli eseményekről. A TDM-szervezettel közösen elindított Turisztikai Magazinban havonta mutatja be a turizmussal kapcsolatos híreket, újdonságokat és a munkaszervezet tevékenységét. Magazinjaikban rendszeresen beszámolnak a térség kulturális és közéleti programjairól.

Technikai eszközeik és lehetőségeik (részben MTVA Támogatási Alap műszaki pályázatán nyert támogatásból) folyamatosan bővülnek, jelenleg akár HD adások készítését és 4 kamerás külső helyszínes HD műsorok készítésére is alkalmas a technikájuk.

A Trió-Média-Dunántúl Kft. működteti a Büki Televíziót is.

Aktuální programy

Nenalezeno