Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Büki Ingatlan és Hitelcentrum

Cégünk elsősorban Vas megye északi részének, ezen belül is Bük és Kőszeg, illetve ezek vonzáskörzetének ingatlanközvetítésével, ingatlan forgalmazásával, bérbeadásával, és az ehhez kapcsolódó szakmai és jogi szolgáltatások lebonyolításával foglalkozik.

 

A helyi iroda minden előnyét kihasználva naprakész információkkal rendelkezünk a térség ingatlanpiacán.

Amennyiben Ön vásárolni szeretne, úgy meglévő és egyre szélesedő adatbázisunkkal állunk rendelkezésére, illetve szükség esetén ezen kívül is megkeressük az elképzeléseinek megfelelő ingatlant.
Hitelügyintézés esetén 21 magyarországi és 3 külföldi bank teljes portfóliójából közösen kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót. Szolgáltatásaink közül külön kiemelném a díjmentes tanácsadást és a közvetítői jutalék nélküli hitelügyintézést.

Amennyiben Ön értékesíteni szeretné ingatlanát, úgy díjmentes szakmai tanácsadással, helyszíni felméréssel és többéves szakmai múltunkkal segítjük Önt az eladás során.
Adatbázisunkban tároljuk az eladó és vásárolni szándékozó ügyfelek adatait és különböző fórumokon hirdetve, gyorsan és hatékonyan keresünk fizetőképes vásárlót az ingatlanára.
Mottónk a megbízhatóság és diszkréció!

A közös együttműködés reményében várjuk Önt is irodánkban!

Tisztelettel:

Bódi József
irodavezető
www.buki-ingatlan.hu

Nyelv: magyar deutsch english Cseh русский