Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Fürdő

Ismerje meg a Büki Gyógyfürdő történetét, múltját és jelenét! Minden további információt megtalál a Fürdő honlapján, a www.bukfurdo.hu oldalon!
Videók

Videók

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumról készült videókat itt tekintheti meg! Jó szórakozást kívánunk! Bükfürdő Önt is várja!

Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Ismerje meg Európa egyik legismertebb és hazánk 2. legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdőjét! Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően fürdő modern Szaunavilág, gyógy-és strandmedencék, családi hullámmedence, gyermek víziparadicsom, klasszikus gyógyászat és egy MedicalWellness Centrum várja a Bükfürdőre látogató vendégeket. Szolgáltatásaival a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt!

Bükfürdő Card-dal rendelhető kedvezményes fürdőbelépőjegyek

Bükfürdő Card-dal rendelhető kedvezményes fürdőbelépőjegyek

Kedves Vendégeink! Amennyiben honlapunkon található szálláshelyek valamelyikét választja pihenése helyszínéül, abban az esetben jogosult Bükfürdő Card-ra, melyet információs irodáinkban aktiválhat, és vásárolhat rá az alábbi kedvezményes árú Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum fürdőbelépők közül.

Nyelv: magyar deutsch english Cseh русский